Bechtle en KennisisKracht Service optimaliseren de mobiele gebruikservaring

Arnhem, 21 februari 2020 – Bechtle en KennisisKracht Service bundelen de krachten op het gebied van Mobility. Vanaf de levering van een volledig geconfigureerde smartphone of tablet door Bechtle, focust KiKS zich op een belangrijk deel van de dienstverlening: het creëren van een optimale gebruikerservaring.

KennisisKracht Service (KiKS) is een serviceorganisatie die medewerkers van middelgrote en grote organisaties begeleidt om bereikbaar te zijn én te blijven. Dat doen ze door het leveren van persoonlijke dienstverlening op alles wat met smartphones en tablets te maken heeft. Dat sluit mooi aan bij het Mobility portfolio van Bechtle. Koen Buis, Mobility Consultant bij Bechtle, vertelt: “Onze Accountmanagers en Consultants zijn continu in gesprek met onze klanten over fulfilment en de dienstverlening er omheen. Bij het verbeteren van interne processen rondom Mobility is bij veel klanten een verbeterslag te realiseren. KiKS is een partner die dit stuk dienstverlening op zich neemt en ons hierin ondersteunt.”

Ontzorging in de IT-lifecycle

Marcel Elsinga van KiKS: “Bechtle zorgt voor de aflevering van een voorgeconfigureerd device. Wij zorgen daarna voor eerstelijns support, zowel op locatie als achteraf. Gebruikers ontvangen het geconfigureerde device in een op voorhand samengesteld pakketje. Alles is voor ze ingesteld. Zij hoeven het nieuwe device alleen aan te zetten en de stappen te volgen, daarin krijgen ze begeleiding via een portal.” KiKS biedt dus vooral ondersteuning bij het DaaS (Device as a Service) traject van Bechtle en dit zorgt voor een positieve gebruikservaring.

“Het begint bij het startklaar maken van een apparaat”, legt Koen Buis uit, “maar daarna blijven we de klant ontzorgen gedurende de hele IT-lifecycle. Dat kan trouwens allemaal via één portal. We hebben ons service management systeem gekoppeld aan dat van KennisisKracht Service.” Via één portal kan de gebruiker eenvoudig een nieuw device bestellen of bijvoorbeeld aangeven wanneer het vervangen moet worden. Maar gebruikers kunnen ook nog rekenen op ‘ouderwets’ support via telefoon of e-mail.

Sterke match

Bechtle en KennisisKracht Service zijn een sterke match. Koen: “Samen willen we onze marktpositie versterken. Van het kiezen van nieuwe mobiele devices tot een goede uitrol in de organisatie.” Bechtle en KiKS zullen in de komende maanden de samenwerking onder de aandacht brengen bij de klanten van Bechtle.

Wil je graag meer informatie over het Mobility traject bij Bechtle en KiKS? Neem contact op met onze Consultant. 

V.l.n.r.: Martijn Raap (KiKS), Mark Leemans (Bechtle), Steven Korremans (KiKS), Maarten Friesema (Bechtle), Koen Buis (Bechtle) en Marcel Elsinga (KiKS).