• Service & Support medewerker

  Sluit jij je bij ons topteam aan?

KennisisKracht Service verbindt.

KiKS, de specialist in mobiele communicatiemiddelen, verbindt organisaties met de technologie die ze nodig hebben. Met onze uitgebreide expertise staan we klaar om te ondersteunen, ongeacht de uitdaging.

Onze flexibele en oplossingsgerichte aanpak zorgt voor optimale bereikbaarheid en een soepele technologische ervaring. Technische problemen, vragen over een App of een defect toestel? KiKS lost het op. Wij voelen ons verantwoordelijk, en zijn er altijd wanneer je ons nodig hebt. Door een combinatie van professionaliteit en enthousiasme bieden wij de kennis die jouw organisatie sterker maakt!

Klinkt dit als iets waar jij aan mee wil werken? Lees dan snel verder!

werken bij kiks vacature service support

Service & support medewerkers bij KiKS.

Samen met je collega’s verras je onze klanten met de allerbeste service. Iedere dag ga jij vol enthousiasme aan de slag voor onze klanten. Je krijgt ontzettend veel energie wanneer je mensen kunt helpen.

Als Medewerker Service & Support bij KiKS heb je elke dag contact met onze klanten om hen te helpen bij vragen en problemen. Dit contact kan op verschillende manieren zijn, denk aan telefonisch of per mail. Je kijkt samen met de klant naar een passende oplossing en zorgt er zo voor dat zij snel weer verder kunnen met hun werk.

Hoe je werkdag eruit ziet

Je start de dag met de ‘dagstart’, hier neem je de dag door en bespreken jullie de bijzonderheden. Tijdens de ‘dagstart’ wordt er een verdeling gemaakt wie welke werkzaamheden gaat oppakken die dag. Je dagtaak kan bestaan uit verschillende taken.

In ons systeem komen verschillende meldingen binnen van onze klanten, dit kunnen vragen of bestellingen zijn voor nieuwe middelen die je dan per mail kan oppakken. Als je in de lijn zit die dag betekent dit dat je telefonisch beschikbaar bent voor onze klanten om alle vragen te beantwoorden. Dit zijn erg verschillende vragen, van snelle oplossingen tot uitzoekertjes waar je wat dieper in moet duiken.

Dit hebben wij jou te bieden

 • Je komt te werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s waar samen hard werken voldoening geeft en waar tijd is voor een lolletje
 • Een contract voor 12 maanden (uren zijn in overleg)
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn mogelijk
 • Een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Tegemoetkoming oudedagsvoorziening
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een werkplek budget!

Voldoe jij aan onderstaande punten?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma
 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend
 • Communicatie is jou op het lijf geschreven zowel aan de telefoon als per e-mail
 • Ervaring in telecombranche is mooi meegenomen maar alles valt te leren!
 • Je vindt het een uitdaging om de oorzaak van een probleem te zoeken en aan te pakken
 • Je beschikt over een flexibele instelling; je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en zet net dat stapje extra
 • Zowel individueel kunnen werken als in een teamplayer zijn. Je moet in staat zijn snel en zelfstandig beslissingen te nemen

Wil je solliciteren?

Stuur jouw gegevens, je CV en een motivatiebrief naar werkenbij@kiks.eu. Heb je nog vragen neem dan contact op met Maud Ruiter 06 – 25 348 350 of via maud@findr.nl.

Wij komen graag met jou in contact!

Heb je vragen?

Sluit deze vacature niet volledig aan maar ben je ervan overtuigd dat je een aanwinst bent voor ons team? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie! Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur ons jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@kiks.eu en wij nemen contact met je op!

Ons sollicitatieproces.

Benieuwd naar hoe wij jouw sollicitatie aanpakken? Hieronder geven wij een kijkje in de keuken. Stap voor stap zal je worden mee genomen in ons proces. Benieuwd? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

sollicitatie proces bij KiKS
KiKS - Voorstellen team

Eén missie, één team.

KiKS is een dynamisch team van 20 gedreven professionals. Dag in dag uit streven we ernaar om onze klanten steeds beter van dienst te zijn. We ondersteunen elkaar, motiveren elkaar en voelen ons nauw verbonden met elkaar.

Wij blinken uit in kennis en oplossingsgerichtheid, zodat onze klanten ruimbaan krijgen om uit te blinken in hun expertise.

Beren op de weg? Waar dan? Wij zien alleen uitdagingen, nieuwe puzzeltjes die opgelost mogen worden. Wij vinden het leuk dat iedere dag anders is en we soms snel moeten schakelen. Samen, iedere dag nog beter, slimmer en fijner werken.
Dat doen we voor onszelf én onze klanten.

Je toekomstige collega’s.

“De ware kracht van kennis en ervaring bij KiKS? Onze mensen.”

marlies ekelmans service delivery manager kiks

“ Waar ik echt een kik van krijg? Als ik zie dat we een klant boven verwachting goed hebben geholpen. Yes!”

steven korremans directie

“Onze eindgebruikers kunnen soms hun werkzaamheden niet voortzetten omdat iets niet werkt, de waardering en opluchting als we dat voor ze oplossen is altijd fijn om te horen”

dominique kunst procescoordinator kiks

Ben jij een echte verbinder.

Heb jij een gezonde portie oplossingsgericht denken en krijg jij er een kick van om klantenservice op champions league niveau te spelen? Waar wacht je dan nog op? Een baan vol nieuwe uitdagingen staat op je te wachten!

Wanneer kom jij op de koffie voor een kennismakingsgesprek?