• De kracht van samenwerken

Samenwerken met onze partners in IT.

Bij zorginstanties en grotere commerciële organisaties zien we in de afgelopen jaren een verschuiving naar het uitbesteden van directe IT ondersteuning aan medewerkers. Verstrekte IT-middelen zijn cruciaal om te kunnen werken, maar begeleiding door eigen medewerkers op IT en facilitair sluit niet langer aan bij de verwachtingen.

Gedurende de afgelopen zes jaar hebben wij talloze organisaties bijgestaan in diverse aspecten van deze verandering naar regie, met als doel een stabiele ondersteuning van de medewerkers te waarborgen. Wij begrijpen waar onze toegevoegde waarde ligt en welke aspecten wij het liefst samen met partners oppakken. Wij komen in beeld vanaf het moment dat de organisatie strategische keuzes heeft gemaakt en er draagvlak is voor veranderend beleid.

Hoe vullen we de samenwerking in.

Nu rijst de vraag: “Hoe realiseren we de regie-outsourcing voor jullie klant?” Onze stapsgewijze aanpak begint met het verkrijgen van inzicht. De resultaten hiervan worden gebruikt om richting te geven en gezamenlijke implementatie mogelijk te maken. Tijdens deze fase streven we naar een dienstverlening waarin we duidelijk onderscheid maken tussen ieders focusgebied en verantwoordelijkheden. Wij hebben geleerd dat we complementair zijn aan het portfolio van Managed Service Providers en resellers in IT, wat voldoende ruimte biedt voor structurele samenwerking.

KiKS - onze diensten mogelijken en inzichten verkrijgen

Ieder zijn vakgebied.

KiKS blinkt uit in projectmatige uitrol en dienstverlening aan gebruikers van iOS en Android, inclusief bijpassende persoonlijke ondersteuning.

Voor Windows en macOS faciliteren we het gereed maken van de apparatuur, levering en ophaling. Onze partner organiseert de 1e en 2e lijn ondersteuning aan de gebruiker en managed support op de Azure omgeving. Partners leveren tevens de benodigde hardware en accessoires, verzorgen indien mogelijk de simkaart en zorgen voor een goede WiFi-omgeving.

Samen op pad.

Samen staan we sterk, vanaf het eerste verzoek en advies tot aan beheer en ondersteuning. Ons helder gedefinieerde dienstenpakket kan eenvoudig gebundeld worden tot een totaaloplossing die je aan je klanten presenteert. Natuurlijk staan we klaar voor verdere verdieping, maar aan de voorkant streven we ernaar om jullie portfolio en expertise uit te breiden.

Benieuwd hoe wij voor jullie de brug vormen tussen IT-technologie en een prettige werkomgeving voor de medewerkers van je klanten? We plannen graag een kennismaking 

Schema van de gewenste verdeling:

Deze mooie bedrijven hebben de kracht van KiKS al mogen ervaren.