• Iedere dag prettig en efficiënt werken met mobiele devices

    Daar maken we ons graag hard voor!

Onze dienstverlening

quote - fabienne

Laptops, smartphones en tablets…
Kan uw organisatie een dag zonder?

Mobiele devices bieden een schat aan mogelijkheden. Ze bewaren klantgegevens, verschaffen snel toegang tot belangrijke informatie en kunnen zelfs deuren openen. Omdat we zo afhankelijk zijn van deze apparaten, is het belangrijk dat je medewerkers er moeiteloos en efficiënt mee kunnen werken, dag in, dag uit. Een technische storing of een verloren device kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben.

Gelukkig kan KiKS je hierbij volledig ontlasten. 

KiKS verbindt - onze diensten

Analyse en advies.

We hebben dagelijks gesprekken met onze klanten over hun bedrijfsprocessen en begrijpen de behoeften van de medewerkers en regiehouder. We hebben inzicht hoe processen functioneren bij onze huidige en toekomstige relaties. Door de juiste vragen te stellen zijn we in staat de beste conclusies te trekken. Onze toegevoegde waarde betaalt zich direct uit op het gebied van:

Dit is een centrale opslagplaats van informatie over IT-middelen en gebruikers, als integraal onderdeel van het service managementsysteem. Een correcte CMDB is van essentieel belang voor de kwaliteit van de dienstverlening. Ieder proces start en eindigt met een aanpassing.

In de toekenningsmatrix definiëren we op basis van het HR-systeem op functie of rol welke middelen, licenties en rechten de medewerker moet krijgen. We helpen om deze te toetsen of op te stellen, zodat het proces vloeiend kan verlopen en er geen aparte aanvraagprocessen georganiseerd hoeven te worden.

In onze dienstverlening maken we gebruik van verschillende koppelmogelijkheden. Processen zoals instroom, doorstroom en uitstroom worden altijd opgestart via een HR-wijziging. Serviceprocessen zoals een defect of verlies/diefstal starten bij de servicedesk.

KiKS levert geen smartphones, tablets of mobiele abonnementen. Onze objectieve blik helpt je bij het maken van de juiste keuze bij aanschaf en optimaal financieel beheer van de mobiele vloot.

quote - Kiks

Mobile device management.

Medewerkers moeten snel aan de slag kunnen met hun mobiele apparaten en direct toegang hebben tot de juiste apps. Het centrale beheer van smartphones, tablets en apps is daarbij cruciaal. KiKS staat organisaties bij in het opzetten en optimaliseren van Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM) systemen voor een perfecte balans tussen gebruikersgemak, veiligheid en proces.

Samsung Knox.

Als Managed Service Provider bieden we de krachtige en flexibele beheermogelijkheden via Knox-oplossingen en Samsung-apparaten. Samen met de technische en functionele specialisten van Samsung configureren en begeleiden we alle onderdelen van het Knox portfolio.

Projectmatige uitrol.

Het krijgen of vervangen van een mobiel device is voor een medewerker best ingrijpend. Dan kan te maken hebben met de digitale vaardigheid, omdat er persoonlijke informatie op staat of door overtuiging dat werkzaamheden juist complexer worden. Ons uitrolteam begrijpt dit maar al te goed. De ruime ervaring in het begeleiden van zorg- en kantoormedewerkers borgt prettig werken. We nemen het hele traject projectmatig voor jullie uit handen, van het krijgen van draagvlak voor verandering in het voortraject naar persoonlijke aandacht op je eigen locatie en van weerstand naar tevreden gebruikers.

Quote - Gemakkelijk en efficient werken altijd en overal

Onze dagelijkse dienstverlening heet WARM.

We begeleiden verstrekking, inname en vervanging met onze geautomatiseerde gekoppelde processen. Vanaf het moment dat de bijbehorende wijziging binnenkomt gaan niet alleen wij maar ook diverse samenwerkingspartners voor jullie aan de slag. Onderdelen als voorbereiding device, reparatie, op voorraad houden en logistiek zijn onlosmakelijk verbonden met iedere aanvraag.
Met onze totaaloplossing bieden we uitbesteding naar regie van de gehele keten. Voor een vast bedrag per maand nemen we alle werkzaamheden uit handen. Dat geeft een WARM gevoel..

WARME ondersteuning op afstand.

Medewerkers maken snel en eenvoudig contact met ons serviceteam. Zij zijn het eerste aanspreekpunt in het adequaat oplossen van problemen op het gebied van mobiele hardware, software, apps en andere onderwerpen die te maken hebben met mobiel werken. Door korte lijnen met partners en telecom providers zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technische stand van zaken. De ondersteuning is modulair toe te voegen aan WARM.

WARME ondersteuning op locatie.

Als alternatief voor of aanvulling op de WARME ondersteuning op afstand kan gekozen worden voor persoonlijk contact met ons serviceteam. Voor een WARM welkom of afscheid, begeleiding bij vervanging en directe ondersteuning bij vragen plannen we dagdelen op locatie(s).

Beheer.

Kwaliteit en doorontwikkeling borgen we via je eigen Service Delivery Manager. We gaan een managed dienstverlening met elkaar aan voor langere tijd. Belangrijk om alle gemaakte afspraken met elkaar vast te leggen in een ‘Dossier afspraken en Procedures (DAP)’ en onderliggende ‘Service Level Agreement (SLA)’.
Naast de begeleiding op de dienstverlening bieden we maandelijks terugkerend beheer op CMDB, MDM, Mobiele abonnementen en jullie Portalen.

quote - nienke

KiKS helpt met dagelijkse support en project management.

We kunnen je met bovenstaande diensten iedere dag ondersteunen en voeden met inzichten in continue verbeteringen. Maar ook voor projecten zijn wij jouw betrouwbare partner. Denk hierbij aan zaken als;

  • Hulp bij reparatie of vervanging
  • Implementatie van nieuwe software
  • Grootschalige simkaart vervanging
  • Grootschalige vervanging van devices

Je kunt ons inschakelen voor de uitvoering van een eenmalig project. Profiteer je als klant van KiKS van onze dagelijkse support en dienst een project zich aan? Ons projectteam neemt het stokje dan even over en zorgt dat het project van kop tot staart wordt voltooid. Alles geregeld? Dan neemt ons dagelijkse support team het weer over. Gemakkelijk toch?