• Gewoon doen!

Onze werkwijze

Iedere organisatie is anders. Dat betekent dat er geen ‘one-size-sits-all’ oplossing bestaat. Wat bij ons wel altijd centraal staat is het werkgeluk van jullie medewerkers. KiKS kan je ondersteunen met dagelijkse service dienstverlening, maar ook inspringen wanneer projecten zo efficent mogelijk tot een succesvol eind moeten worden gebracht. Lees hier onder hoe samenwerken met KiKS eruit kan zien en bovenal; wat het je oplevert!

Benieuwd hoe ons team jouw organisatie het beste kan ondersteunen? Neem gerust contact met ons op of plan een demo in.

Inzicht

Het begint altijd met een grondige inventarisatie.

Om ervoor te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen ontlasten, is het belangrijk dat we ons huiswerk doen. Dit betekent dat we allereerst een duidelijk inzicht moeten krijgen in alle bedrijfsprocessen en behoeften binnen het bedrijf. Afhankelijk van de complexiteit van je aanvraag, zullen we mogelijk gesprekken voeren met meerdere lagen van de organisatie.

KiKS - onze diensten mogelijken en inzichten verkrijgen

Ontwerp

Helder uitgewerkt.

We kennen de situatie en snappen ieders belang. Of je nu een gebruiker bent of beslisser, voor ons zijn jullie allen belangrijke stakeholders waar we rekening mee houden. In samenwerking stellen we een design op dat de brug zal vormen van wensen naar mogelijkheden, van techniek naar prettig werken en van hectiek naar rust in de organisatie. Onze positie in de markt is complementair aan jullie bestaande strategische partners en staat los van voorkeuren voor hard- en software. Al nieuwsgierig hoe dat er concreet uit ziet?

Implementatie

Smartphones, laptops en tablet direct gebruiksklaar.

Afspraken gemaakt? Dan is het tijd om de plannen om te zetten in acties! Bij KiKS zorgen we ervoor dat je vanaf dag één prettig en efficient aan de slag kunt met je mobiele apparaten. We zorgen dat je meteen de juiste apps en de nieuwste updates tot je beschikking hebt, zonder gedoe. Alles is centraal geregeld: beheer en beveiliging van smartphones en tablets, zodat je zorgeloos zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

We houden de bedrijfsgegevens veilig en maken het beheer van apparaten en apps simpel en overzichtelijk. KiKS ondersteunt je met het snel en eenvoudig implementeren en optimaliseren van Mobiel Device Management (MDM) en toekenning, zodat alles vanaf de start soepel verloopt. Zo kun je je focussen op je werk, en regelen wij de techniek.

Dagelijkse service

Onze eerste lijn support neemt de last van je schouders.

“mijn telefoon is kapot gevallen. Wat moet ik doen?”
Als de inzetbaarheid van devices onmisbaar is binnen je bedrijfsprocessen, wil je dat dit soort vangen direct worden opgepakt. Het liefst zonder dat jullie servicelevel manager, facilitair manager of HR manager hiermee wordt belast.

Het service team van KiKS is indien gewenst jouw eerste lijn support en haalt al deze vragen bij je weg. Wij lossen het op!

Project support

Efficiënte projecten met aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Stapt je bedrijf over van IPhone naar Samsung, of moeten alle simkaarten vervangen worden? Dit soort veranderingen kunnen voor onrust zorgen binnen je organisatie. Maar maak je geen zorgen, wij hebben alle kennis om dit proces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

We regelen niet alleen de praktische zaken zoals een veilige verzending, maar hebben ook oog voor de emotionele aspecten. We begrijpen dat medewerkers gehecht zijn aan hun apparaten en dat verandering stress kan opleveren. Daarom begeleiden we iedereen persoonlijk, zodat ze zich op hun gemak voelen gedurende het hele proces.

Wij geloven dat medewerkers pas echt efficiënt kunnen werken met nieuwe apparatuur als ze zich er comfortabel bij voelen. Daar zetten we ons graag voor in. Dit doen we voor klanten die gebruik maken van onze dagelijkse support, maar je kan ons ook inschakelen als je alleen begeleiding op projectbasis zoekt.

Inzicht en optimalisatie

Continue optimalisatie van levenscyclus en gebruiksvriendelijkheid.

Weet jij hoe tevreden medewerkers zijn over het gebruik van hun devices? Heb je in beeld hoeveel devices in omloop zijn en wat hun status is? Worden de middelen die je aanbiedt eigenlijk wel op de juiste manier gebruikt?

KiKS biedt haar klanten deze inzichten en nog veel meer. Specifieke informatie die wij omzetten naar kansen voor verbetering. Samen onderzoeken we hoe we de levensduur omzetten naar kansen voor verbetering. Samen onderzoeken we hoe we de levensduur van de apparaten kunnen maximaliseren en het werkplezier kunnen verhogen. Bovendien geven deze inzichten je concrete tips voor je budgetteringsplannen.

Training

Training nodig? Geen probleem.

Wil je dat je team moeiteloos werkt met hun mobiele apparaten? KiKS zorgt ervoor! Wij zetten gebruiksgemak altijd op de eerste plek. Juist daarom geven we praktische trainingen en begeleiding, in gebruik van smartphones tot specifieke bedrijfssoftware.

Of het nu gaat om een nieuwe medewerkers of het introduceren van nieuwe tools, we zorgen ervoor dat iedereen zelfsverzekerd en efficiënt aan de slag kan gaan. Minder fouten, minder service calls, meer productiviteit – dat krijg je met de duidelijke, hands-on ondersteuning van KiKS!

quote - Kiks

Deze mooie bedrijven hebben de kracht van KiKS al mogen ervaren.