• Administratief Medewerker

  Sluit jij je bij ons topteam aan?

KennisisKracht Service verbindt.

KennisisKracht Service (KiKS) ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij het beheer en dagelijks gebruik van hun bedrijfscommunicatie en communicatietechnologie (mobiele-, vaste- en datacommunicatie). Optimale bereikbaarheid van medewerkers is van groot belang voor onze klanten. Kwaliteit, beschikbaarheid en beheersbare kosten van systemen en bedrijfscommunicatiemiddelen zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Klinkt dit als iets waar jij aan mee wil werken? Lees dan snel verder!

Werken bij KiKS - vacature administratief medewerker

Service & support medewerkers bij KiKS.

Ben jij een kei in administratie en heb je een passie voor structuur en nauwkeurigheid? Wij zoeken iemand zoals jij! Onze organisatie heeft een prachtige vacature openstaan voor een administratief medewerker. Ben je vertrouwd met Excel, PowerBI, en Exact Online? Dan zit je bij ons helemaal op je plek.

Als onderdeel van ons dynamische team, kom je terecht in een sociaal, flexibel en oplossingsgericht werkklimaat. Onze kernwaarden zijn verankerd in alles wat we doen.

Hoe je werkdag eruit ziet

Start je dag met een energieke teamsessie om de dag goed te beginnen. Daarna ga je aan de slag met het verwerken van de orders, waarbij elke correct verwerkte order leidt tot tevreden klanten. Mocht er iets niet volgens plan verlopen, dan neem je contact op met een van onze partners. Jouw oplossingsgerichte houding komt hier goed van pas.

Na de orderverwerking is het tijd voor de dagelijkse datacontrole. Je controleert of de hardware en abonnementen correct zijn ingevoerd door ons geautomatiseerde systeem. Jouw oog voor detail is hier cruciaal.

Na een welverdiende lunch, stap je in de wereld van boekhouding waar je inkooporders en facturen verwerkt. Je bent verantwoordelijk voor deze belangrijke taak en jouw flexibiliteit komt hier goed van pas, vooral wanneer er onverwachts een complex vraagstuk tussendoor komt.

Wij zoeken iemand die graag de mouwen opstroopt en met plezier de uitdaging van het administratieve werk aangaat. Iemand die het fijn vindt om in een sociale en flexibele omgeving te werken, die proactief oplossingen vindt en verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar taken.

Dit hebben wij jou te bieden

 • Je komt te werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s waar samen hard werken voldoening geeft en waar tijd is voor een lolletje
 • Een contract voor 12 maanden (uren zijn in overleg)
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn mogelijk
 • Een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Elk kwartaal een extra vakantiedag als je niet ziek bent!
 • Tegemoetkoming oudedagsvoorziening
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een werkplek budget!

Voldoe jij aan onderstaande punten?

 • Je bezit minstens een MBO-HBO werk- en denkniveau
 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend
 • Je brengt ervaring mee vanuit een administratieve rol.
 • Je benadert taken met nauwkeurigheid: jouw oog voor detail transformeert elke administratieve taak tot perfectie.
 • Je bezit een probleemoplossend vermogen: uitdagingen zijn voor jou kansen om creatieve en efficiënte oplossingen te ontdekken.
 • Je communicatievaardigheden zijn sterk: of je nu een probleem toelicht of met partners coördineert, jouw communicatie legt verbindingen.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel: in een omgeving vol deadlines en details ben jij de betrouwbare kracht waar we op kunnen rekenen.
 • Je kunt soepel en snel schakelen tussen verschillende taken en je zet altijd een stap extra.
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als een teamspeler zijn.
 • Je bent in staat om snel en zelfstandig beslissingen te nemen.

Wil je solliciteren?

Stuur jouw gegevens, je CV en een motivatiebrief naar werkenbij@kiks.eu. Heb je nog vragen neem dan contact op met Maud Ruiter 06 – 25 348 350 of via maud@findr.nl.

Wij komen graag met jou in contact!

Heb je vragen?

Sluit deze vacature niet volledig aan maar ben je ervan overtuigd dat je een aanwinst bent voor ons team? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie! Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur ons jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@kiks.eu en wij nemen contact met je op!

Ons sollicitatieproces.

Benieuwd naar hoe wij jouw sollicitatie aanpakken? Hieronder geven wij een kijkje in de keuken. Stap voor stap zal je worden mee genomen in ons proces. Benieuwd? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

sollicitatie proces bij KiKS

KiKS - Voorstellen team

Eén missie, één team.

KiKS is een dynamisch team van 20 gedreven professionals. Dag in dag uit streven we ernaar om onze klanten steeds beter van dienst te zijn. We ondersteunen elkaar, motiveren elkaar en voelen ons nauw verbonden met elkaar.

Wij blinken uit in kennis en oplossingsgerichtheid, zodat onze klanten ruimbaan krijgen om uit te blinken in hun expertise.

Beren op de weg? Waar dan? Wij zien alleen uitdagingen, nieuwe puzzeltjes die opgelost mogen worden. Wij vinden het leuk dat iedere dag anders is en we soms snel moeten schakelen. Samen, iedere dag nog beter, slimmer en fijner werken.
Dat doen we voor onszelf én onze klanten.

Je toekomstige collega’s.

“De ware kracht van kennis en ervaring bij KiKS? Onze mensen.”

marlies ekelmans service delivery manager kiks

“ Waar ik echt een kik van krijg? Als ik zie dat we een klant boven verwachting goed hebben geholpen. Yes!”

steven korremans directie

“Onze eindgebruikers kunnen soms hun werkzaamheden niet voortzetten omdat iets niet werkt, de waardering en opluchting als we dat voor ze oplossen is altijd fijn om te horen”

dominique kunst procescoordinator kiks

Ben jij een echte verbinder.

Heb jij een gezonde portie oplossingsgericht denken en krijg jij er een kick van om klantenservice op champions league niveau te spelen? Waar wacht je dan nog op? Een baan vol nieuwe uitdagingen staat op je te wachten!

Wanneer kom jij op de koffie voor een kennismakingsgesprek?