• Projectmedewerker Service & Support

  Sluit jij je bij ons topteam aan?

KiKS verbindt.

KiKS ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij het beheer en dagelijks gebruik van hun bedrijfscommunicatie en communicatietechnologie (mobiele-, vaste- en datacommunicatie). Optimale bereikbaarheid van medewerkers is van groot belang voor onze klanten. Kwaliteit, beschikbaarheid en beheersbare kosten van systemen en bedrijfscommunicatiemiddelen zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Klinkt dit als iets waar jij aan mee wil werken? Lees dan snel verder!

Werken bij KiKS - Vacatures Serice & Support projectmedewerker

Projectmedewerker Service & Support bij KiKS.

Als Projectmedewerker Service & Support bij KiKS ben jij het eerste aanspreekpunt op locatie van onze klanten en speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van werknemers tijdens het vervangingsproces van hun mobiele apparaten – waaronder smartphones, tablets en laptops.

Jij zorgt voor de uitgifte van nieuwe apparaten en helpt bij het registreren en instellen hiervan. Daarnaast ben je beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteun je de medewerkers met geduld, vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Hoe je werkdag eruit ziet

Je dag begint met het voorbereiden van de nieuwe apparaten voor uitgifte. Gedurende de dag beantwoord je vragen en help je de gebruikers met het instellen van hun nieuwe toestel.

Dit omvat taken zoals het instellen van e-mailaccounts, het installeren van essentiële apps en het verzekeren dat alle noodzakelijke beveiligingsmaatregelen zijn genomen.

Tegelijkertijd zorg je voor een nauwkeurige registratie van de uitgegeven en ingeleverde apparaten. Wil jij graag een dynamische en flexibele functie waar geen dag hetzelfde is?

Dit hebben wij jou te bieden

 • Je komt te werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s waar samen hard werken voldoening geeft en waar tijd is voor een lolletje
 • Een contract voor 12 maanden (uren zijn in overleg)
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn mogelijk
 • Een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Elk kwartaal een extra vakantiedag als je niet ziek bent!
 • Tegemoetkoming oudedagsvoorziening
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een werkplek budget!

Voldoe jij aan onderstaande punten?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma
 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend
 • Communicatie is jou op het lijf geschreven zowel mondeling als schriftelijk
 • Ervaring in telecombranche is mooi meegenomen maar alles valt te leren!
 • Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B en bereid zijn om te reizen naar een locatie
 • Beschikt over een flexibele instelling
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en zet net dat stapje extra
 • Zowel individueel kunnen werken als een teamplayer zijn
 • Je moet in staat zijn snel en zelfstandig beslissingen te nemen

Wil je solliciteren?

Stuur jouw gegevens, je CV en een motivatiebrief naar werkenbij@kiks.eu. Heb je nog vragen neem dan contact op met Maud Ruiter 06 – 25 348 350 of via maud@findr.nl.

Wij komen graag met jou in contact!

Heb je vragen?

Sluit deze vacature niet volledig aan maar ben je ervan overtuigd dat je een aanwinst bent voor ons team? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie! Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur ons jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@kiks.eu en wij nemen contact met je op!

Ons sollicitatieproces.

Benieuwd naar hoe wij jouw sollicitatie aanpakken? Hieronder geven wij een kijkje in de keuken. Stap voor stap zal je worden mee genomen in ons proces. Benieuwd? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

sollicitatie proces bij KiKS
KiKS - Voorstellen team

Eén missie, één team.

KiKS is een dynamisch team van 20 gedreven professionals. Dag in dag uit streven we ernaar om onze klanten steeds beter van dienst te zijn. We ondersteunen elkaar, motiveren elkaar en voelen ons nauw verbonden met elkaar.

Wij blinken uit in kennis en oplossingsgerichtheid, zodat onze klanten ruimbaan krijgen om uit te blinken in hun expertise.

Beren op de weg? Waar dan? Wij zien alleen uitdagingen, nieuwe puzzeltjes die opgelost mogen worden. Wij vinden het leuk dat iedere dag anders is en we soms snel moeten schakelen. Samen, iedere dag nog beter, slimmer en fijner werken.
Dat doen we voor onszelf én onze klanten.

Je toekomstige collega’s.

“De ware kracht van kennis en ervaring bij KiKS? Onze mensen.”

marlies ekelmans service delivery manager kiks

“ Waar ik echt een kik van krijg? Als ik zie dat we een klant boven verwachting goed hebben geholpen. Yes!”

steven korremans directie

“Onze eindgebruikers kunnen soms hun werkzaamheden niet voortzetten omdat iets niet werkt, de waardering en opluchting als we dat voor ze oplossen is altijd fijn om te horen”

dominique kunst procescoordinator kiks

Ben jij een echte verbinder.

Heb jij een gezonde portie oplossingsgericht denken en krijg jij er een kick van om klantenservice op champions league niveau te spelen? Waar wacht je dan nog op? Een baan vol nieuwe uitdagingen staat op je te wachten!

Wanneer kom jij op de koffie voor een kennismakingsgesprek?