Wat doet KiKS?

KennisisKracht Service verbindt

KennisisKracht Service (KiKS) ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij het beheer en dagelijks gebruik van hun bedrijfscommunicatie en communicatietechnologie (mobiele-, vaste- en datacommunicatie). Optimale bereikbaarheid van medewerkers is van groot belang voor onze klanten. Kwaliteit, beschikbaarheid en beheersbare kosten van systemen en bedrijfscommunicatiemiddelen zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Klinkt dit als iets waar jij aan mee wil werken? Lees dan snel verder!

vacature service & support

Jouw uitdaging

Open sollicitatie

Bij KiKS geloven we dat elke professional unieke vaardigheden en ervaringen heeft die waarde kunnen toevoegen aan ons bedrijf. Misschien heb je een innovatieve visie op klantenservice, technische vaardigheden die onze serviceprocessen kunnen verbeteren, of andere talenten die nog niet door ons zijn verkend. We nodigen je uit om je interesse kenbaar te maken en ons te vertellen hoe jij een verschil kan maken bij KiKS.

Hoe je werkdag eruit ziet

Omdat dit een open sollicitatie is, zou je werkdag sterk afhankelijk zijn van de rol die je voor jezelf ziet binnen KiKS. We nodigen je uit om in je sollicitatie te beschrijven hoe je denkt dat een gemiddelde werkdag er voor jou uit zou zien, gebaseerd op je vaardigheden, interesses en de bijdrage die je zou willen leveren aan ons bedrijf.

Voldoe jij aan onderstaande punten?

We zijn vooral geïnteresseerd in jouw unieke vaardigheden en ervaringen, maar hier zijn enkele eigenschappen die we vaak waarderen:

 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend
 • Communicatie is jou op het lijf geschreven zowel mondeling als schriftelijk
 • Ervaring in telecombranche is mooi meegenomen maar alles valt te leren!
 • Beschikt over een flexibele instelling
 • Je bent bereid om net een stapje extra te zetten
 • Zowel individueel kunnen werken als in een teamplayer zijn

Dit hebben wij jou te bieden

Hoewel de exacte voordelen afhankelijk zullen zijn van de specifieke rol, biedt KiKS doorgaans:

 • Je komt te werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s waar samen hard werken voldoening geeft en waar tijd is voor een lolletje
 • Een contract voor 12 maanden (uren zijn in overleg)
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn mogelijk
 • Een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Tegemoetkoming oudedagsvoorziening
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een werkplek budget!

Wil je solliciteren?

Voel je je aangesproken? Stuur dan je CV en motivatiebrief, waarin je uitlegt welke bijdrage jij aan KiKS zou kunnen leveren, naar werkenbij@kiks.eu onder vermelding van “Open sollicitatie”. We kijken uit naar je bericht!

Heb je vragen?

Sluit deze vacature niet volledig aan maar ben je ervan overtuigd dat je een aanwinst bent voor ons team? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie! Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur ons jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@kiks.eu en wij nemen contact met je op!

Ons sollicitatieproces

Benieuwd naar hoe wij jouw sollicitatie aanpakken? Hieronder geven wij een kijkje in de keuken. Stap voor stap zal je worden mee genomen in ons proces. Benieuwd? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

Eén missie,
één team!

kennis is kracht team

Eén missie, één team!

KiKS is een team van zo’n 15 enthousiastelingen. Samen kijken we iedere dag hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We helpen elkaar, motiveren elkaar, zijn verbonden met elkaar.

Wij blinken uit in advies en klantenservice, zodat onze klanten ruimbaan krijgen om uit te blinken in hun exptertise.

Je toekomstige collega’s

“ Waar ik echt een kik van krijg? Als ik zie dat we een klant boven verwachting goed hebben geholpen. Yes!”

“De ware kracht van kennis en ervaring bij KiKS? Onze mensen.”

“Onze eindgebruikers kunnen soms hun werkzaamheden niet voortzetten omdat iets niet werkt, de waardering en opluchting als we dat voor ze oplossen is altijd fijn om te horen”

Ben jij een echte verbinder?

Heb jij een gezonde portie oplossingsgericht denken en krijg jij er een kick van om klantenservice op champions league niveau te spelen? Waar wacht je dan nog op? Een baan vol nieuwe uitdagingen staat op je te wachten!

Wanneer kom jij op de koffie voor een kennismakingsgesprek?

Mr B.M. Teldersstraat 11
6842 CT Arnhem

Over KiKS
Onze diensten