Wat doet KiKS?

KennisisKracht Service verbindt

KiKS, de specialist in mobiele communicatiemiddelen, verbindt organisaties met de technologie die ze nodig hebben. Met onze uitgebreide expertise staan we klaar om te ondersteunen, ongeacht de uitdaging.

Onze flexibele en oplossingsgerichte aanpak zorgt voor optimale bereikbaarheid en een soepele technologische ervaring. Technische problemen, vragen over een App of een defect toestel? KiKS lost het op. Wij voelen ons verantwoordelijk, en zijn er altijd wanneer je ons nodig hebt. Door een combinatie van professionaliteit en enthousiasme bieden wij de kennis die jouw organisatie sterker maakt!

kennis is kracht vacatures

Eén missie,
één team!

kennis is kracht team

Eén missie, één team!

KiKS is een dynamisch team van 20 gedreven professionals. Dag in dag uit streven we ernaar om onze klanten steeds beter van dienst te zijn. We ondersteunen elkaar, motiveren elkaar en voelen ons nauw verbonden met elkaar.

Wij blinken uit in kennis en oplossingsgerichtheid, zodat onze klanten ruimbaan krijgen om uit te blinken in hun expertise.

Beren op de weg? Waar dan? Wij zien alleen uitdagingen, nieuwe puzzeltjes die opgelost mogen worden. Wij vinden het leuk dat iedere dag anders is en we soms snel moeten schakelen. Samen, iedere dag nog beter, slimmer en fijner werken.
Dat doen we voor onszelf én onze klanten.

Vacatures

WELKE GAVE UITDAGING IS JOU OP HET LIJF GESCHREVEN?

Service & Support Medewerker

Als medewerker Service & Support heb je elke dag contact met onze klanten om hen te helpen bij vragen en problemen. Je kijkt samen met de klant naar een passende oplossing en zorgt er zo voor dat zij snel weer verder kunnen met hun werk.

Projectcoördinator

Jij zorgt dat elk project soepel verloopt, van de uitrol van duizenden apparaten tot het tevredenstellen van elke eindgebruiker. Een unieke kans om je probleemoplossende skills, flexibiliteit en verantwoordelijkheid in te zetten voor de ultieme klantenservice. Sta je klaar voor de uitdaging?

Teamleider

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Ben jij die gepassioneerde teamleider die we zoeken? Als jij sociaal, flexibel, oplossingsgericht en verantwoordelijk bent, dan zijn we op zoek naar jou. Wij bieden je de kans om elke dag een beetje beter te worden en het verschil te maken in onze markt.

Administratief medewerker

Ben jij een kei in administratie en heb je een passie voor structuur en nauwkeurigheid? Onze organisatie heeft een prachtige vacature voor een administratief medewerker. Ben je vertrouwd met Excel, PowerBI, en Exact Online? Dan zit je bij ons helemaal op je plek.

Projectmedewerker

Wil jij een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van werknemers bij de vervanging van hun mobiele apparaten waaronder smartphones, tablets en laptops op verschillende locaties in Nederland? Ben jij sociaal, geduldig en heb jij affiniteit met technologie? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Zie je momenteel geen vacature die perfect bij je past? Wij zijn altijd geïnteresseerd om talentvolle en enthousiaste professionals te ontmoeten die bij kunnen dragen aan onze missie. Stuur ons een open sollicitatie en een leuke motivatiebrief waarom jij bij ons aan de slag wil!

Ons sollicitatieproces

Benieuwd naar hoe wij jouw sollicitatie aanpakken? Hieronder geven wij een kijkje in de keuken. Stap voor stap zal je worden mee genomen in ons proces. Benieuwd? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

Je toekomstige collega’s

“De ware kracht van kennis en ervaring bij KiKS? Onze mensen.”

“ Waar ik echt een kik van krijg? Als ik zie dat we een klant boven verwachting goed hebben geholpen. Yes!”

“Onze eindgebruikers kunnen soms hun werkzaamheden niet voortzetten omdat iets niet werkt, de waardering en opluchting als we dat voor ze oplossen is altijd fijn om te horen”

Ben jij een echte verbinder?

Heb jij een gezonde portie oplossingsgericht denken en krijg jij er een kick van om klantenservice op champions league niveau te spelen? Waar wacht je dan nog op? Een baan vol nieuwe uitdagingen staat op je te wachten!

Wanneer kom jij op de koffie voor een kennismakingsgesprek?

Mr B.M. Teldersstraat 11
6842 CT Arnhem

Over KiKS
Onze diensten