• Projectcoördinator

  Sluit jij je bij ons topteam aan?

KennisisKracht Service verbindt.

KennisisKracht Service (KiKS) ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij het beheer en dagelijks gebruik van hun bedrijfscommunicatie en communicatietechnologie (mobiele-, vaste- en datacommunicatie). Optimale bereikbaarheid van medewerkers is van groot belang voor onze klanten. Kwaliteit, beschikbaarheid en beheersbare kosten van systemen en bedrijfscommunicatiemiddelen zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Klinkt dit als iets waar jij aan mee wil werken? Lees dan snel verder!

Werken bij KiKS - vacature projectcoordinator

Projectcoördinator bij KiKS.

Als Projectcoördinator bij KiKS coördineer je de start van het project, waarbij duizend mobiele apparaten worden vervangen. Je ziet erop toe dat de flexpool medewerkers efficiënt werken en je bent er om hun vragen te beantwoorden.

Je hebt oog voor detail en ziet snel wanneer er iets niet volgens plan gaat. Flexibiliteit en oplossingsgericht denken zijn hierbij de sleutel. Misschien ontbreekt er een apparaat, of komt er een vraag van de klant die niet direct kan worden beantwoord. Jij bent degene die de situatie in de hand heeft en snel een passende oplossing vindt.

Hoe je werkdag eruit ziet

Stel je voor dat je dag begint met een snelle blik op je planning. Je ziet dat vandaag een grote uitrol bij een klant op de agenda staat. Na het zorgvuldig voorbereiden van de logistiek en het trainen van de flexpool, is het tijd om op pad te gaan.

Je springt in de auto, met een gevoel van opwinding en verantwoordelijkheid. Bij aankomst ontmoet je het team dat je de vorige week hebt getraind en begroet je de klant met een warme en sociale glimlach. Jij bent het gezicht van KiKS op locatie.

Naast het beheren van de dagelijkse werkzaamheden op locatie, zorg je ervoor dat de klanttevredenheid hoog blijft. Dit betekent dat je luistert naar feedback, zowel positief als constructief, en je zorgt ervoor dat eventuele problemen op een gepaste manier worden aangepakt.

Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles opgeruimd en netjes achtergelaten wordt, net zoals het was toen je aankwam. Terug in de auto reflecteer je op de dag en bereid je je voor op je volgende project.

Dit hebben wij jou te bieden

 • Je komt te werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s waar samen hard werken voldoening geeft en waar tijd is voor een lolletje
 • Een contract voor 12 maanden (uren zijn in overleg)
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn mogelijk
 • Een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Elk kwartaal een extra vakantiedag als je niet ziek bent!
 • Tegemoetkoming oudedagsvoorziening
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een werkplek budget!

Voldoe jij aan onderstaande punten?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma
 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend
 • Communicatie is jou op het lijf geschreven zowel mondeling als schriftelijk
 • Ervaring in telecombranche is mooi meegenomen maar alles valt te leren!
 • Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B en bereid zijn om te reizen naar een locatie
 • Jij beschikt over een flexibele instelling
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en zet net dat stapje extra
 • Zowel individueel kunnen werken als een teamplayer zijn
 • Je moet in staat zijn snel en zelfstandig beslissingen te nemen

Wil je solliciteren?

Stuur jouw gegevens, je CV en een motivatiebrief naar werkenbij@kiks.eu. Heb je nog vragen neem dan contact op met Maud Ruiter 06 – 25 348 350 of via maud@findr.nl.

Wij komen graag met jou in contact!

Heb je vragen?

Sluit deze vacature niet volledig aan maar ben je ervan overtuigd dat je een aanwinst bent voor ons team? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie! Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur ons jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@kiks.eu en wij nemen contact met je op!

Ons sollicitatieproces.

Benieuwd naar hoe wij jouw sollicitatie aanpakken? Hieronder geven wij een kijkje in de keuken. Stap voor stap zal je worden mee genomen in ons proces. Benieuwd? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

sollicitatie proces bij KiKS
KiKS - Voorstellen team

Eén missie, één team.

KiKS is een dynamisch team van 20 gedreven professionals. Dag in dag uit streven we ernaar om onze klanten steeds beter van dienst te zijn. We ondersteunen elkaar, motiveren elkaar en voelen ons nauw verbonden met elkaar.

Wij blinken uit in kennis en oplossingsgerichtheid, zodat onze klanten ruimbaan krijgen om uit te blinken in hun expertise.

Beren op de weg? Waar dan? Wij zien alleen uitdagingen, nieuwe puzzeltjes die opgelost mogen worden. Wij vinden het leuk dat iedere dag anders is en we soms snel moeten schakelen. Samen, iedere dag nog beter, slimmer en fijner werken.
Dat doen we voor onszelf én onze klanten.

Je toekomstige collega’s.

“De ware kracht van kennis en ervaring bij KiKS? Onze mensen.”

marlies ekelmans service delivery manager kiks

“ Waar ik echt een kik van krijg? Als ik zie dat we een klant boven verwachting goed hebben geholpen. Yes!”

steven korremans directie

“Onze eindgebruikers kunnen soms hun werkzaamheden niet voortzetten omdat iets niet werkt, de waardering en opluchting als we dat voor ze oplossen is altijd fijn om te horen”

dominique kunst procescoordinator kiks

Ben jij een echte verbinder.

Heb jij een gezonde portie oplossingsgericht denken en krijg jij er een kick van om klantenservice op champions league niveau te spelen? Waar wacht je dan nog op? Een baan vol nieuwe uitdagingen staat op je te wachten!

Wanneer kom jij op de koffie voor een kennismakingsgesprek?