Wat doet KiKS?

KennisisKracht Service verbindt

KennisisKracht Service (KiKS) ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij het beheer en dagelijks gebruik van hun bedrijfscommunicatie en communicatietechnologie (mobiele-, vaste- en datacommunicatie). Optimale bereikbaarheid van medewerkers is van groot belang voor onze klanten. Kwaliteit, beschikbaarheid en beheersbare kosten van systemen en bedrijfscommunicatiemiddelen zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Klinkt dit als iets waar jij aan mee wil werken? Lees dan snel verder!

vacature service & support

Jouw uitdaging

Teamleider Service & support bij KiKS

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Ben jij die gepassioneerde teamleider die we zoeken? Als jij sociaal, flexibel, oplossingsgericht en verantwoordelijk bent, dan zijn we op zoek naar jou. Wij bieden je de kans om elke dag een beetje beter te worden en het verschil te maken in onze markt.

Hoe je werkdag eruit ziet

Stel je voor, jouw werkdag begint met een inspirerende dagstart, waarbij jij het voortouw neemt. Jij bent degenen die de dagelijkse werkzaamheden uiteenzet voor jouw team en zorgt dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. Je gebruikt je sociale vaardigheden om met je team te verbinden en hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Je bent flexibel en speelt in op onverwachte situaties die zich gedurende de dag voordoen. Bij problemen kom je snel met een oplossing. Of het nu gaat om een technische uitdaging, een klantprobleem of een teamconflict, jij staat klaar om het op te lossen.

Verantwoordelijkheid nemen is een tweede natuur voor jou. Je begeleidt je teamleden bij hun taken en zorgt ervoor dat de doelen van de dag worden gehaald. Daarnaast zorg je voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden door middel van functionerings-, beoordelings- en tussentijdse voortgangsgesprekken. Je biedt constructieve feedback en streeft ernaar om zowel je team als jezelf elke dag een beetje beter te maken.

Dit hebben wij jou te bieden

 • Je komt te werken in een team vol jonge en enthousiaste collega’s waar samen hard werken voldoening geeft en waar tijd is voor een lolletje
 • Een contract voor 12 maanden (uren zijn in overleg)
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn mogelijk
 • Een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Elk kwartaal een extra vakantiedag als je niet ziek bent!
 • Tegemoetkoming oudedagsvoorziening
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een werkplek budget!

Voldoe jij aan onderstaande punten?

 • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau
 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend
 • Coachen van collega’s geeft je voldoening
 • Ervaring in telecombranche is mooi meegenomen maar alles valt te leren!
 • Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B
 • Beschikt over een flexibele instelling
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en zet net dat stapje extra
 • Zowel individueel kunnen werken als een teamplayer zijn
 • Je moet in staat zijn snel en zelfstandig beslissingen te nemen

Ben jij klaar om als teamleider bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu, en kom ons versterken in onze missie om elke dag een beetje beter te worden.

Wil je solliciteren?

Stuur jouw gegevens, je CV en een motivatiebrief naar werkenbij@kiks.eu. Heb je nog vragen neem dan contact op met Maud Ruiter 06 – 25 348 350 of via maud@findr.nl.

Wij komen graag met jou in contact!

Heb je vragen?

Sluit deze vacature niet volledig aan maar ben je ervan overtuigd dat je een aanwinst bent voor ons team? Twijfel niet en stuur ons een open sollicitatie! Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur ons jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@kiks.eu en wij nemen contact met je op!

Ons sollicitatieproces

Benieuwd naar hoe wij jouw sollicitatie aanpakken? Hieronder geven wij een kijkje in de keuken. Stap voor stap zal je worden mee genomen in ons proces. Benieuwd? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures!

Eén missie,
één team!

kennis is kracht team

Eén missie, één team!

KiKS is een team van zo’n 15 enthousiastelingen. Samen kijken we iedere dag hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We helpen elkaar, motiveren elkaar, zijn verbonden met elkaar.

Wij blinken uit in advies en klantenservice, zodat onze klanten ruimbaan krijgen om uit te blinken in hun exptertise.

Je toekomstige collega’s

“ Waar ik echt een kik van krijg? Als ik zie dat we een klant boven verwachting goed hebben geholpen. Yes!”

“De ware kracht van kennis en ervaring bij KiKS? Onze mensen.”

“Onze eindgebruikers kunnen soms hun werkzaamheden niet voortzetten omdat iets niet werkt, de waardering en opluchting als we dat voor ze oplossen is altijd fijn om te horen”

Ben jij een echte verbinder?

Heb jij een gezonde portie oplossingsgericht denken en krijg jij er een kick van om klantenservice op champions league niveau te spelen? Waar wacht je dan nog op? Een baan vol nieuwe uitdagingen staat op je te wachten!

Wanneer kom jij op de koffie voor een kennismakingsgesprek?

Mr B.M. Teldersstraat 11
6842 CT Arnhem

Over KiKS
Onze diensten
Onze werkwijze
Onze klanten